Crustal
Crustal
Crustal

CRUSTAL

Kasten & deuren, wanden
Karaktervolle decoratie
Kleur én structuur
Veelzijdige afwerking
Ademend en natuurlijk hedendaags

Crustal is een duurzaam, milieuvriendelijk krijtproduct en biedt een perfecte oplossing om een strakke moderne stijl te combineren met organische elementen. Het is sterk gestructureerd en creëert daardoor in de eerste plaats een authentieke look met de goede eigenschappen van een minerale afwerking. Het voegt hierdoor karakter toe aan zowel landelijke als moderne gebouwen, en draagt bovendien bij tot een natuurlijker leefmilieu – ook in lage-energie- en passief-woningen.

Perfex buit de veelzijdigheid van Crustal volledig uit. We kunnen het bijvoorbeeld verwerken tot een egalere pleister in tal van kleuren, of we laten het juist nog ruwer ogen, zodat de muur alle aandacht trekt. Ook bewerken tot de afwerking die lijkt op hout of gesteente kan.

Crustal kan toegepast worden op zowat elke dragende, stevige ondergrond die in goede staat verkeert. Bezetting, bestaande verflagen of tegels zijn goede ondergronden, zolang ze zelf goed hechten. Crustal heeft een zeker gewicht en de ondergrond moet dit kunnen dragen.

Crustal is ook geschikt om ruwere ondergronden op een mooie manier af te werken, omdat zijn eigen structuur de ruwe ondergrond opvangt. Deze structuur zorgt er trouwens voor dat ook kleine “foutjes” in de muren netjes worden weggewerkt.

De stijlvolle kleuringen en mooie structuren maken de hand van de Perfex vakman letterlijk zichtbaar en staan garant voor een authentieke en bijzondere muur. Het bewerken met kammen, borstels of spatels en het toevoegen van extra kleurpigment leveren ontelbare structuren en kleurnuances op.

Crustal Mono kan zo zowel een egale krijtmatte pleister creëren als een ruwe, natuurlijke look.

Voor meer diepte in de kleuring en een nog mooier 3-D-effect, kunnen met Crustal Accent dan weer meer of minder subtiele kleurnuances gecreëerd worden.

Crustal bestaat in verschillende afwerkingstechnieken:

Regular, Groove, Cross, Timber en Fossil

Scroll naar boven