Limestone
Limestone
Limestone
Limestone
Limestone

LIMESTONE

Kasten & deuren, wanden
Hoge vochtregulerende werking
Natuurlijke en minerale uitstraling
Milieuvriendelijk en duurzaam
Schimmelwerend door hoge pH

Limestone is een natuurlijk product op basis van gebluste kalk.
Het geeft wanden een natuurlijke en minerale uitstraling. Deze kalkverf leeft mee met het gebouw, toont sporen van gebruik en verweert met de tijd. Daardoor verleent deze verf ook nieuwe muren een authenticiteit die ze met geen andere decoratietechniek kunnen verwerven. Bijkomend voordeel is dat kleine oneffenheden worden uitgevlakt in plaats van benadrukt.

De kleurschakeringen die door de lichtinval veranderen creëren extra sfeer. Sporen van gebruik of veroudering horen bij deze techniek en beklemtonen het prachtige, geschakeerde uitzicht.

Zoals bij alle minerale, ademende verven bepaalt de zuigkracht van de ondergrond mee de kleurintensiteit en afhankelijk van de zuigkracht zal Limestone kleurnuances tonen.

Op binnenmuren kan Limestone geschilderd of gestuct worden op alle minerale ondergronden, maar ook op oude verflagen, op hout, MDF, metaal, enz., op voorwaarde dat de ondergrond voldoende stabiel en alkali-bestendig is.

Het uiteindelijk uitzicht van een muur wordt bepaald door de opeenvolgende lagen. Een zeer egale plaatsing van elke laag zorgt voor een resultaat dat heel effen in kleur en structuur is.

De kleurintensiteit en -nuances zijn sterk afhankelijk van de ondergrond en de afwerking. Naargelang de kalkverf dus geschilderd of gestuct wordt, en wel of niet niet gepolieerd, kunnen verschillende effecten bereikt worden, zelfs een tadelact-look of Italiaanse glansplijster.

De hand van de Perfex schilder schept een esthetische creatie, want het is zijn specifieke manier van plaatsen, afwerken en kleuren die zorgt voor unieke effecten.

Limestone, zowel voor uitgesproken landelijke interieurs als voor industrieel ingerichte ruimtes.

Scroll naar boven