Stuc Deco
Stuc Deco
Stuc Deco
Stuc Deco
Stuc Deco
Stuc Deco

STUC DECO

Badkamer, kasten & deuren, vloeren, wanden
Naadloze afwerking
Ook in badkamers en douches
Strak egaal of met kleurnuances
Mineraal, milieuvriendelijk en duurzaam

Al van in de klassieke oudheid is Stuc een gesofisticeerd product dat als prestigieuze afwerkingslaag werd gebruikt op vloeren, wanden, muren en trappen van villa’s en paleizen. Ook vandaag nog wordt de stuc-techniek alleen door echte ambachtslieden gebruikt in omgevingen die het werkelijk waard zijn.

Met Stuc Deco haalt u een natuurlijk product in huis, dat ten opzichte van andere minerale wandafwerkingen, zo hard is als beton en perfect watervast is.

Stuc is ondanks zijn traditionele herkomst multi-inzetbaar en draagt bij aan de sfeer in zowel oude gebouwen als in nieuwe strakke architectuur.

Stuc Deco is milieuvriendelijk, duurzaam, geraffineerd en geschikt voor vele toepassingen;

Omdat pigmenten de StucDeco inkleuren, zijn het vaak natuurlijke, aardse kleuren en tinten waarin StucDeco zich presenteert: van lichte zandtinten tot diepe donkere kleuren. Van tadelact-look badkamers tot glanzende muren met kleurnuances of een perfect hagelwitte, strak egale muurbekleding, met Stuc kan het allemaal.

Stuc Deco is geschikt voor muren, plafonds, vloeren, aanrechten en trappen.

Ook in badkamers en douches zorgt de naadloze afwerking van Stuc Deco voor prachtige resultaten.

StucDeco is bijzonder onderhoudsvriendelijk: het is krasvast en omdat het filmvormend is afgewerkt tegen water en vlekken, kan het makkelijk afgekuist worden.

StucDeco kan op elke droge ondergrond geplaatst worden, zolang deze stevig, stabiel, droog en vetvrij is. Beton, chape en muren zijn evidente ondergronden, maar Stuc mag ook rechtstreeks op bestaande tegels, tafels, oude verflagen, werkbladen, MDF, sanitaire constructie-elementen, trappen, enz. gezet worden.

In natte ruimtes zoals douches wordt een extra waterkerende laag aangebracht onder de Stuc.

Scroll naar boven