LEEM

Kasten & deuren, wanden
Premium kwaliteit
Matte look, strak of met fijne structuur
Aangenaam leefklimaat
Vochtregulerend, energiebesparend en geluidsdempend
Ecologisch en volledig recycleerbaar

Leem is een basisproduct dat vele eeuwen geleden zijn oorsprong vond. Toen werd het al gebruikt om huizen mee af te werken. Door de ontdekking van cement werd leem in onze streek verdrongen als bouwmateriaal, maar dankzij zijn thermische isolatie, zijn antistatische eigenschappen en zijn vochtregulerende werking is het weer heel actueel. Leemverf kan namelijk vocht opnemen en afstaan zodat de luchtvochtigheid in huis op een constant peil blijft. Op die manier vergemakkelijken zijn ademende eigenschappen de taken van ventilatiesystemen, ook in nieuwbouw!  Leem heeft een hoge warmteopslagcapaciteit waardoor minder energie verbruikt wordt. Leem zorgt mee voor een gezond binnenklimaat in de hedendaags sterk geïsoleerde woningen.

Deze matte, minerale en zeer ecologische muur- en plafondverf met zachte kleurtonen is een échte decoratieve meerwaarde en is ideaal voor het renoveren van oude gebouwen, maar past ook perfect in de meest eigentijdse interieurs, in woning, kantoor of winkelruimte.

Bovendien zijn met leemverf eindeloos veel decoratieve technieken perfect uitvoerbaar: van een vrij strakke, gedempte look tot een genuanceerd en gestreept uitzicht.

Scroll naar boven